ANNONCE

Mød Lynet McQueen på bilmesse i Herning

18. oktober 2011 23:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mød Lynet McQueen på bilmesse i Herning
Billede mangler

 På et stort legeområde med fokus på universet fra Disney-filmen ”Biler 2” bliver der masser af underholdning og konkurrencer for de yngste, når Skandinaviens største biludstilling byder indenfor i MCH Messecenter Herning i de kommende to weekender.
På Biler for Alle er der både familiebiler, racerbiler, grønne biler og denne gang også Disney-biler. For Lynet McQueen, hovedpersonen fra Disney-filmene Biler og Biler 2, gæster det store Biler-område i Familiehallen.
 Annonce: Sig din mening om alverdens emner – Deltag her
 
– Vi glæder os meget til at byde velkommen på Biler 2-området, hvor vi forsøger at skabe underholdning og afslapning for både store og små, siger Soffy Krogh Thompson, Marketingcoordinator for Walt Disney Studios Home Entertainment.
 
Legeområdet byder blandt andet også på en racerbane, hvor de yngste kan køre ræs i mini Lynet McQueen elbiler og vinde præmier.
 Annonce: Aldrig har det være nemmere at låne 25.000 kr. – Se mere her
 
– Derudover laver vi en børnebiograf, hvor filmen Biler vises, og vi stiller spillekonsoller frem, hvor man kan spille computerspillet Biler 2. Desuden bliver der et lege- og loungeområde, hvor hele familien kan slappe af, spille Biler-brætspil, læse Biler-bøger og bygge med Biler 2-LEGO™ samt en butik, hvor man kan købe forskelligt merchandise, siger Soffy Krogh Thompson.
 
Biler for Alle foregår i MCH Messecenter Herning over to weekender, 21.-23. og 28.-30. oktober.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu