Model fundet død i sin lejlighed

7. januar 2019 08:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Politiet fandt den 45-årige model død i sin lejlighed - der kommer senere en uddybning angående hendes dødsårsag.

Model fundet død i sin lejlighed
Det er modellen Annalise Braakensiek, der søndag er blevet fundet død. Foto: Tim Wimborne/Scanpix.

Den 45-årige model, undertøjs- og smykkedesigner, Annalise Braakensiek, blev søndag fundet død i sin lejlighed i Sydney.

Det skriver det australske medie, News.com.

Annalise Braakensiek havde ikke givet lyd fra sig i flere dage og familien og de pårørende var derfor bekymrede over, hvor hun var.

Det fik dem til at kontakte politiet, der søndag eftermiddag lokal tid fandt Annalise Braakensiek død i sin lejlighed.

Ifølge politiet er der intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse i forbindelse med Annalise Braakensieks død. Senere vil politiet opdatere offentligheden i sagen.

Skilt

I lidt over et år har Annalise Braakensiek været skilt fra sin mand gennem 16 år, Danny Goldberg. I forbindelse med skilsmissen gennemgik hun en svær tid. Det har hun blandt andet beskrevet på det sociale medie Instagram, hvor hun stillede spørgsmålstegn ved, om et ødelagt hjerte nogen sinde heler eller om man bare skal lære at leve med et hjerte, der er i stykker.

En af Annalise Braakensieks nære veninder, Adriana Dib, siger til News.com, at der var intet, der tydede på, at hun havde det skidt op til dødsfaldet.

“Jeg talte med Annalise onsdag aften, og der syntes jeg, at hun lød okay. Jeg var slet ikke bekymret. Vi diskuterede det nye år og alle de skønne ting, vi skulle opnå i 2019”, siger Adriana Dib.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu