ANNONCE

Model fundet død på sønnens fødselsdag

11. februar 2021 11:11 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Det er sket efter et bittert brud med fodboldspilleren Jerome Boateng og mudderkast i offentligheden. "Jeg håber, at sandheden kommer frem", lyder det fra ven

Model fundet død på sønnens fødselsdag
Kasia Lenhardt og Jerome Boateng gik fra hinanden kort før hendes død. Foto: Ritzau Scanpix

Den polskfødte model, Kasia Lenhardt, har taget livet af sig selv. Det er hændt kort tid efter, at hun brød med sin kæreste – den tyske fodboldspiller Jerome Boateng, der spiller i klubben Bayern München.

Det endte bittert og grimt mellem parret ifølge nyhedssitet MailOnline. De to ekskærester har svinet hinanden til og kastet om sig med beskyldninger på sociale medier og gennem pressen.

25-årige Kasia Lenhardt begik selvmord på sin søns seks års fødselsdag. Sønnen Noah var hendes eneste barn fra et tidligere forhold. Han kom til verden, da hun var 19 år.

Ekskæresten sagde modbydelige ting

Modellen blev fundet død i en luksuriøs lejlighed, som tilhørte Jerome Boateng, i det dyre kvarter Charlottenburg i Berlin.

En af Kasia Lenhardts venner har udtalt til MailOnline, at hun var alene i lejligheden, da hun døde.

– Hun døde en uge efter, at Jerome gav et interview, hvor han fortalte, at deres forhold var gået i stykker. Han sagde nogle rigtig modbydelige ting om Kasia. Hun var meget vred over det, fortæller vennen.

Et bekymret familiemedlem kontaktede politiet, da de ikke kunne få fat på hende.

Fakta

Søg hjælp

Her får du fakta om selvmord og viden om, hvordan du søger hjælp.

2254 mænd og 792 kvinder valgte i årene fra og med 2010 til og med 2014 at tage deres eget liv. Det er godt 600 selvmord om året.

Livslinien fører hvert år mere end 14.000 samtaler med pårørende til folk, der overvejer at tage deres eget liv – folk, der overvejer at tage deres eget liv og folk, der er i færd med at gennemføre et selvmordsforsøg.

Du har mange muligheder for at få hjælp, hvis du overvejer at tage dit eget liv. Du kan ringe til Livslinien på 70 201 201 – din egen læge og mange, mange andre. Se eventuelt Livsliniens oversigt over rådgivningstilbud.

Er du pårørende til en, der har begået selvmord, findes der også foreningen Efterladte.dk.

 

Dødsfaldet bliver ikke betragtet som værende mistænkeligt.

Beskyldt for afpresning og massivt alkoholmisbrug

Forholdet mellem Kasia Lenhardt og Jerome Boateng sluttede efter 15 måneder.

Den tyske fodboldspiller beskyldte blandt andet sin nu afdøde ekskæreste for at afpresse ham til at blive i forholdet samt for at have et massivt alkoholmisbrug.

Men det giver Kasia Lenhardts modelveninde, Sara Kulka, ikke meget for. I et kryptisk Instagramopslag skriver hun: “Jeg håber, at sandheden kommer frem. Jeg ved hvor højt, du ønskede, at den ville komme frem i lyset”.

På sin søns fem års fødselsdag lavede Kasia Lenhardt Instagramopslaget nedenfor, hvor hun blandt andet skrev, at Noah var hendes livs største gave, og at hun var stolt af ham.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af KASIA (@kasia_lenhardt)

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu