ANNONCE

Model slået ned og røvet på gaden

24. august 2020 20:27 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den 24-årige model Ireland Baldwin har fået flere skrammer efter et røveri.

Model slået ned og røvet på gaden
Irelands Baldwin, datter af Alex Baldwin, blev lørdag eftermiddag udsat for et gaderøveri. Foto: REUTERS/Brendan McDermid TPX

Lørdag eftermiddag var den amerikanske model ude for et gaderøveri.

Den voldsomme oplevelse fortæller den 24-årige om på Instagram i et opslag sammen med billeder af modellens forslåede ansigt. Se billederne i bunden af artiklen.

Sådan skriver Page Six.

I går sen eftermiddag (lørdag eftermiddag red.) blev jeg overfaldet af en kvinde, der var høj på stoffer og desperat efter at få penge,” skriver modellen i opslaget.

Hun beskriver, at overfaldet foregik på en parkeringsplads, men nærmere afklaring af, hvor det var henne, oplyser modellen ikke.

Kvinden, der stod bag overfaldet, slog ifølge Ireland Baldwins beretning hende i ansigtet, tog alle modellens ejendele og flygtede hen i en bil, der kørte fra stedet.

Heldigvis fik Ireland Baldwin hurtigt hjælp af personer i nærheden.

Senere ankom politiet også, der kunne fortælle den 24-årige, at de den seneste tid har oplevet mange røverier, der minder om det, hun blev udsat for.

Forklaringen på det var, at der i den her tid med coronavirus var rigtig mange, der manglede penge.

Derfor opfordrer den 24-årige model, der er datter af skuespillerne Alex Baldwin og Kim Basinger, at man skal huske at passe på sig selv og holde øje med sine omgivelser.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu