Mød Lars fra Luksusfælden: Han har vigtigt råd til os alle sammen

16. oktober 2018 21:17 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En diversepost på over 11.000 kroner om måneden var blandt de udfordringer Lars Jeppesen stod overfor. Men nu åbner han op for, hvordan det er gået, siden Luksusfældens kameraer blev slukket.

Mød Lars fra Luksusfælden: Han har vigtigt råd til os alle sammen
Lars er kommet ud på den anden side efter at have været med i Luksusfælden. Foto: TV3

Lars Jeppesen fra Vissenbjerg på Fyn var hovedpersonen i tirsdagens episode af Luksusfælden. Et massivt forbrug, der blev toppet med at spise omkring et kilo ost om ugen. Det var den barske virkelighed, der mødte Luksusfældens eksperter, da de skulle hjælpe lastbilchaufføren.

Men siden at Lars har medvirket i programmet, der er livet gået hånd i hanke – så længe at eksperternes råd bliver fulgt.

– Det er gået over al forventning. Jeg har fået overholdt mit budget hele tiden. Jeg solgte bil, fjernsyn, computer og telefon nærmest med det samme. Jeg var i et humør, hvor jeg ville gøre alt for at komme fri af min gæld, siger Lars Jeppesen og afslører, at han selv meldte sig til programmet.

En lang frustrerende periode

For Lars havde perioden op til Luksusfælden været præget af stor frustration, da han ikke kunne få den hjælp, som han ønskede.

– Jeg havde prøvet på at kontakte nogle private økonomirådgiver, men der var ingen, der meldte tilbage. Derfor fortryder jeg ikke et sekund, at jeg tilmeldte mig programmet. Det har virkelig hjulpet mig videre i livet, siger Lars Jeppesen til Newsbreak.dk.

Nu kan Lars Jeppesen se frem til 9,5 år, hvor han hver måned skal høvle gæld af som var det hans gamle favorit oste. Men Lars ved også godt, at han kunne gøre det hurtigere, men et presset helbred tillod ham ikke at tage mere arbejde.

Næste projekt er i støbeskeen

Det er noget tid siden, at eksperterne forlod Lars, men siden da er han flyttet til Fredericia, så han har kortere på arbejde. Men flytningen har taget tid, så han har udskudt et meget vigtigt projekt i kampen for at blive gældsfri.

– Når jeg har fået det hele på plads med flytningen, så er næste projekt, at jeg skal stoppe endegyldigt med at ryge. Jeg er stoppet før, så det kan jeg sagtens gøre igen. Det ved jeg, fortæller Lars Jeppesen til Newsbreak.dk.

Og tilbage i Fredericia står en lettet Lars Jeppesen, der kan se en ende på det hele – omend det at være gældsfri ligger knapt et årti ude i fremtiden. Men rejsen er han klar til at tage med kæresten Dorthe, der støtter ham i projektet.

– Lad være med at lave kviklån. Det er mit bedste råd. Førhen gik jeg ikke og tænkte på andet end min økonomi – og det stressede mig. Nu kan jeg sige, at det kører fra måned til måned, hvor jeg ved, hvad jeg skal gøre. Det er en kæmpe lettelse for mig, afslutter Lars Jeppesen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu