ANNONCE

Møder stor forståelse fra dronningen

15. april 2021 17:32 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Dronning Elizabeth forstår udmærket, hvorfor Meghan ikke kommer

Se flere fotos i billedgalleriet herover

Prins Harry er blandt de, der deltager ved prins Philips begravelse på lørdag den 17. april. Prinsen tog allerede turen fra sit hjem i Californien til Storbritannien søndag.

Men han kom alene. Hverken hans hustru Meghan eller sønnen Archie var med ombord på flyet.

Nu skriver mediet People, at det bestemt ikke er med Meghans gode vilje, hun ikke er med. Det er udelukkende efter råd fra lægerne, hun er blevet hjemme.

Er højgravid

Som Kendte.dk allerede har skrevet, så venter Meghan sit og Harrys barn nummer to – en lille pige. Der er ikke kommet nogen officiel meddelelse om, hvornår hun forventes at nedkomme

Men ud fra de ganske få billeder af hende, der er kommet frem, gætter eksperter på at hun er højgravid, og at der bliver tale om et sommerbarn.

Det var ifølge en royale kilde en selvfølge, at Harry ville returnere til Storbritannien efter sin bedstefars død. Det var dog noget mere uklart, om Meghan ville komme med.

Med baggrund i graviditeten naturligvis men også ud fra den kendsgerning, at hun i sommeren 2020 mistede et barn ved en spontan abort.

En selvfølge for dronningen

Dronning Elizabeth har da også stor forståelse for Meghan valg.

“Meghan har allerede udtrykt sin store medfølelse og dronningen har fuld forståelse for, at hun selvfølgelig ikke kan rejse i øjeblikket,” siger kilden til People.

Det fremgår også, at Harry og Meghan kontaktede dronningen telefonisk for at udtrykke deres store sorg og medfølelse umiddelbart efter, de blev gjort bekendt med, at prins Philip var sovet ind.

Indkvarteret på Frogmore Cottage

Harry ankom til London mandag den 12. april og gik straks i karantæne hos sin kusine prinsesse Eugenie og hendes familie, der i øjeblikket bor i Harry og Meghans britiske hjem, Frogmore Cottage. Et stenkast fra Windsor Castle.

Prinsesse Eugenie og hendes mand Jack Brooksbank fik tilbudt og accepterede at låne Frogmore Cottage af Harry og Meghan, da det i efteråret kom frem, at de ventede deres førstefødte.

Siden er de blevet forældre til en lille dreng, August, der kom til verden den 9. februar.

Se flere fotos i billedgalleriet herover

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu