ANNONCE

Mødte op til date og fik tæsk

5. november 2020 10:12 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En 20-årig mand er dømt.

Mødte op til date og fik tæsk
Aftalen mellem den unge mand og sagens ofre var, at de skulle mødes på parkeringspladser. Genrefoto.

En 20-årig mand blev ved retten i Aarhus onsdag den 4. november idømt fængsel i to år og ni måneder for røveri mod en række mænd, der alle kom i kontakt med den 20-årige, fordi de troede, at han var en ung kvinde. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Episoderne er fra januar og februar i år, og politiet oplyser, at den 20-årige brugte en profil på Sugardates.dk, hvor han udgav sig for at være en ung kvinde. I fire forskellige tilfælde kom den 20-årige i kontakt med mænd, som han aftalte at mødes med til “dates” på parkeringspladser i henholdsvis Lystrup, Hinnerup og Hadsten.

Aftalen mellem den 20-årige og de respektive mænd var, at de mødte op med kontanter, men da sagens ofre troppede op, mødte de ikke en ung kvinde men derimod to mænd, iklædt dødningemasker, der med slag, spark og trusler tog pengene fra ofrene. Politiet skriver, at gerningsmændene blev skræmt væk af en tilfældig forbipasserende under et røveriforsøg i Hadsten, og derfor nåede de ikke at fuldføre røveriet.

Nægter sig skyldig

Hos Østjyllands Politi koblede man de enkelte sager sammen, og via digitale spor fandt man frem til den 20-årige mand, der blev anholdt i marts. Han har været varetægtsfængslet lige siden, og onsdag blev han dømt i sagen, han i øvrigt nægter sig skyldig i.

– Der er tale om meget grove, velplanlagte røverier, som har været en meget voldsom oplevelse for de forurettede. Jeg er derfor tilfreds med, at den 20-årige blev idømt en tilsvarende alvorlig straf, siger anklager i sagen Steffen Andersen.

Politiet oplyser, at man endnu ikke har fundet frem til den 20-åriges medgerningsmand.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu