ANNONCE

Møgbeskidt hos Jensens Bøfhus: -Ikke godt nok

20. juli 2019 17:07 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Fødevarestyrelsen langer en kras kritik ud efter Jensens Bøfhus Esbjerg City i Torvegade. Sammen med en bøde på 15.000 kroner.

Møgbeskidt hos Jensens Bøfhus: -Ikke godt nok
Jensens Bøfhus Esbjerg City i Torvegade har haft ualmindelig svært ved at holde det rent. Det laves der om på, lover direktør. Arkivfoto (af en anden afdeling): Scanpix

Da Fødevarestyrelsen besøgte Jensens Bøfhus Esbjerg City i Torvegade gik det hedt for sig. Kontrollanten havde nemlig travlt med at finde problemer. Dem var der nok af.

Faktisk var der så beskidt i restaurantens produktionslokaler, at den nu har fået en syngende lussing i form af en bøde på 15.000 kroner for overtrædelse af fødevaresikkerhed.

– Jeg har set billederne fra kontrollen, og kritikken er helt i orden. Det der havde vi ikke styr på, erkender Anders Nikolaisen, direktør i Jensens Group, der driver bøfhusene, da Newsbreak.dk spørger ind til den seneste kontrolrapport.

Fedt og snavs

I rapporten, som netop er blevet offentliggjort, kan man læse, at der ved kontrolbesøget den 15. juli var ganske snavset flere steder hos Jensens Bøfhus i Esbjerg City.

For eksempel fandt kontrollanten “affaldsspand til madaffald er meget snavset og hjul har snavsede belægninger” og “håndtag til fryserum i kælderen har skimmellignende belægninger”.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det er bare nogle af de anmærkninger, der til sammen udløste bøden på de 15.000 kroner, og det ærgrer direktøren, at tingene ikke var i orden.

– Jeg tænker, at det ikke er godt nok. Vi har lyst til, at der er styr på tingene, lige som der er i alle vores andre restauranter. Derfor tager vi det her alvorligt. Vi har fejlet, nu gør vi noget ved det, siger han.

Samtlige andre Jensens Bøfhus-afdelinger i landet har storsmilende smileys, viser Newsbreak.dks gennemgang.

Ikke grundigt nok

Foruden problemer med mangelfuld rengøring af for eksempel en sort-belagt ismaskine har Fødevarestyrelsen også påpeget en række manglende vedligehold af lokalerne. En lignende kritik fik selv samme Jensens Bøfhus i juni.

– Du kan godt sige, vi ikke har været dygtige nok til at handle rettidigt. Når Fødevarestyrelsen besøger os, skal vi have styr på det, inden de kommer, siger Anders Nikolaisen.

Af samme årsag har han også sørget for, at der er blevet gennemført en grundig rengøring af afdelingen på Torvegade i Esbjerg, og alt arbejde, der vedrører kritisabelt vedligehold er også iværksat eller bestilt.

– Sammen har vi gennemgået vores procedurer. De er med til at sikre, at det bliver ordentligt, siger direktøren.

Du kan læse Fødevarestyrelsens rapporter her:

15. juli 2019

7. juni 2019

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu