Møllgaard: Trist tur hjem nu

27. januar 2013 20:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Møllgaard: Trist tur hjem nu
Billede mangler

De danske spillere var enige om, at hjemturen ville blive meget stille efter ydmygelsen i finalen

 

Sådan var de hos de danske landsholdsspillere efter det ydmygende finalenederlag på 19-35 til Spanien i VM-finalen. Endnu engang lykkedes det ikke Danmark at vinde VM-guld, og selv om Danmark med finalepladsen klarede sig væsentligt bedre end ved OL, så bliver der ikke god stemning på vej hjem fra Barcelona.

– Der blev ikke sagt så meget i omklædningsrummet efter kampen. Jeg tror, det bliver en stille og noget trist tur hjem nu, sagde Henrik Møllgaard til DR efter kampen.

– Det var hårdt at tabe finalen på den her måde. Vi har brugt så mange kræfter på den her turnering og kommet så langt, og så havde vi ikke forventet, at det ville gå så galt. Vi blev ganske enkelt overmatchet i den her kamp, forklarede Møllgaard.

Kollega Rene Toft var også træt af at slutte VM på en så ærgerlig måde.

– Det var en katastrofe for at sige det ligeud. Vi virkede udbrændte. Vi var modløse ret hurtigt i kampen, og vi var hurtigt bagud 0-3. Vi kom så igen på 7-8, men derfra gik det fuldstændig galt. Vi kunne ikke komme igennem deres forsvar, og det blev pinligt til sidst, forklarede Rene Toft til DR.

– 17 mål i en VM-finale er uhørt og skuffende. Det var ikke, hvad jeg ligefrem havde forventet, fortsatte Rene Toft.

Danmark rejser hjem fra Barcelona mandag morgen via en mellemlanding i Zürich, og der vil være en form for sølvreception ved ankomsten til Kastrup lufthavn.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu