Møllgaard: Vi vil rigtigt gerne have medaljer

23. januar 2013 23:55 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Møllgaard: Vi vil rigtigt gerne have medaljer
Billede mangler

– Det var selvfølgelig fantastisk at score det forløsende mål til sidst. Men det er jo ikke dér, vi vinder kampen. Det er på en fantastisk første halvleg, sagde kampens matchvinder.

– Vi var til gengæld godt i gang med at smide kampen i anden halvleg, hvor det bliver meget forkrampet. Og vi bliver pludselig bange for at tabe kampen. Det begynder at florere oppe i hovedet, at vi er så tæt på den semifinale, der har været vores helt store mål. Det floppede til OL, og pludselig æder de sig bare stille og roligt ind, og havde kampen varet fem minutter mere, er jeg ikke sikker på, det var os, der havde vundet.

Ville hellere møde Frankrig

Henrik Møllgaard var efter kampen bare glad for, at det hele var overstået med en sejr.

– Men vi sidder da også og er lidt kede af den anden halvleg. For kampen var den helt store styrkeprøve. Og jeg håber da også bare, at det var en mental barriere, vi skulle ud over. For med sådan et spil, kommer vi ikke længere, mente Møllgaard med tanke på semifinalen mod Kroatien:

– Jeg synes virkelig, de har været godt spillende. De har et sindssygt godt forsvar, der står foran en vanvittig god målmand. Og så spiller de hurtig kontra. Endelig har de nogle fantastiske bagspillere. Jeg havde været mere tilfreds med at få Frankrig, der så lidt ud til at være ved at brænde lidt ud. Vi vil rigtigt gerne have medaljer med hjem, og det vil selvfølgelig være fantastisk at slå Kroatien. Vi lægger os ikke ned. Men jeg vil nødig tage favoritrollen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu