Mor afviser vold mod søn gennem seks år

10. maj 2012 13:46 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mor afviser vold mod søn gennem seks år
Billede mangler

– Jeg har aldrig slået mit barn!
Sådan lyder påstanden fra en 46-årig kvinde, som torsdag sidder på anklagebænken i Retten på Frederiksberg tiltalt for vold mod sin søn.
Anklagemyndigheden har dog en anden opfattelse af sagen. Kvinden er nemlig tiltalt for at have slået drengen næsten dagligt gennem seks år, fra drengen var fire år gammel.
Under afhøringen fortalte den tiltalte mor til anklager Jacob Buch Jepsen, at drengen altid har været anderledes, krævende og besværlig.
Drengen har socialt haft det svært, og det har givet visse konflikter i hjemmet.
– Jeg har måttet holde ham i armen, fordi han er gået til angreb på mig, blandt andet fordi han har været frustreret og ked af det, når han er blevet mobbet og slået i skolen, forklarede moren.
Sagen kulminerede i efteråret 2011, hvor politiet blev kaldt ud til lejligheden i Valby i København.
Det var drengens far, som aldrig har boet sammen med moren, der slog alarm, efter at drengen havde sendt flere sms’er.
– Da vi kom til lejligheden, var knægten oprevet og ked af det. Han fortalte, at han blev stresset af at bo sammen med sin mor, fortalte en politibetjent under torsdagens retsmøde.
Også drengens far er indkaldt som vidne til retten. Han fortæller, at han har været bekymret for sin søn siden kort efter fødslen. Drengen bor i dag i en plejefamilie, men bor også hos faren.
– Jeg har fået at vide, at han er meget skadet, og hvis han ikke var kommet væk, så var det blevet endnu værre, fortalte faren i retten.
Selv om drengen ifølge anklagemyndigheden er blevet slået næsten dagligt gennem seks år, så er der dog ingen dokumentation i sagen for, at han har haft skader efter vold i den periode.
Retten skal efter planen afsige dom senere torsdag. Men det bliver muligvis udskudt, da forsvarsadvokat Lars Dinesen ønsker at indkalde flere vidner i sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu