Mor anholdt for børne- og dyremishandling

28. juni 2019 06:28 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En amerikansk mor til 15 er sigtet for at torturere sine børn på mange forskellige måder. Én af dem var, at hun kogte deres hundehvalpe, mens børnene så på.

Mor anholdt for børne- og dyremishandling
En amerikansk mor til 15 har mishandlet både sine børn og familiens kæledyr. Genrefoto

Den 53-årige Martha Crouch blev arresteret mandag den 24. juni efter flere interviews med nogle af hendes 15 børn, der kunne fortælle grufulde historier fra deres barndom.

Martha Crouch har tortureret flere af sine børn med alle mulige metoder, heriblandt korporlig afstraffelse, men også ved at mishandle børnenes kæledyr.

Også hendes mand Timothy Crouch er blevet anholdt.

Det skriver Abc News.

Søn arresteret

Den amerikanske mor er i New Mexico blevet sigtet for børnemishandling og dyremishandling. Det er hun på baggrund af flere interviews med nogle af hendes børn.

Men sheriffen for San Juan-regionen begyndte at efterforske sagen, da en af hendes voksne børn blev arresteret for vold.

Barnet fortalte mange forfærdelige ting fra sin barndom – både sande og falske – men udsagn om tortur, børne- og dyremishandling undersøgte politiet nærmere.

Forfærdelige detaljer

Det er ikke kun i staten New Mexico, at Martha Crouch er blevet angivet. Der har også været klager over hende i Missouri, Alaska, Kansas og Montana.

Interviews med flere af hendes 15 børn afslører, hvilke forfærdelige ting, Martha Crouch har udsat sine børn for.

En datter har fortalt, at hun havde taget familiens hundehvalpe og kogt dem, mens hun har tvunget børnene til at se på. Ligeledes har hun givet familiens kat gift.

Vold mod børn

Den samme datter fortæller også, at hun havde fået to af sine ældre søskende til at tage hende fra hjemmet, fordi morens mentale og fysiske vold imod hende var blevet for voldsom.

En anden datter fortæller, at hun som 14-årig blev gravid. Morens reaktion var at slå hende til hun arborterede.

En søn fortæller, at han er blevet slået, stukket, skudt og blevet kørt over af sine forældre. Han har stadig kugler i armen fra da hans mor skød ham med et haglgevær.

Det er dog ikke alle udsagn fra børnene, som der er fundet beviser for.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu