ANNONCE

Mor anholdt for drab på sine tre børn

13. april 2021 09:13 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

En ven af familien er nu i gang med at samle penge ind til faren for at dække hans udgifter

Mor anholdt for drab på sine tre børn
Her er faren Erik Denton med sine tre børn Joanna, Terry og Sierra. Foto: Privat / Gofundme.com

En 30-årig kvinde er anholdt og sigtet for at have knivdræbt sine tre små børn. Den 10. april blev ligene af de tre børn fundet af deres bedstemor på morens adresse i San Fernando Valley i Los Angeles.

Børnene var i aldrene tre, to og et halvt år. Det skriver The Sun.

Moren, Liliana Carrillo, er varetægtsfængslet, og tilbage står faren, Erik Denton, med et stort tab. Til mediet fortæller en ven af faren, at han flere gange har forsøgt at få fat i det amerikanske børnebeskyttelsessystem – Dog uden resultat.

– Han er ekstremt vred. Det samme ville jeg være, hvis jeg flere gange havde kontaktet dem, og sagt at børnene bør fjernes fra hende, siger vennen.

Syg i månedsvis

Den 30-årige mor blev anholdt i Tulare County 320 km fra drabsstedet. I følge farens kusine, Teri Miller, havde faren kæmpet for at få forældremyndighed over børnene, og at mores opførsel var uden for normen.

– Liliana har været meget syg. Hun har ikke været sig selv, og det har stået på i flere måneder, siger Teri Miller til The Sun.

Der er endnu ingen dato for det første retsmøde i drabssagen, men Liliana Carrillo er varetægtsfængslet, og der er sat en kaution for hendes løsladelse på omkring 375.000 kroner.

En ven af faren af oprettet en indsamling, som skal hjælpe med at dække de udgifter, faren måtte have, gennem fundraiser-siden Gofundme.com.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu