ANNONCE

Mor anholdt: Politi fandt tre bevidstløse børn

22. januar 2020 08:38 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 22-årig mor er blevet anholdt for at have gjort sine børn fortræd i sådan en grad, at de døde af det.

Mor anholdt: Politi fandt tre bevidstløse børn
En 22-årig mor er anholdt og anklaget for at have gjort sine børn fortræd i sådan en grad, at de efterfølgende er afgået ved døden. Foto: Colourbox/ genre

En 22-årig mor fra Phoenix i USA er tirsdag blevet anholdt. Hun anklages for at have gjort sine børn fortræd i så alvorlig en grad, at de er døde, skriver CBS News.

Det var en slægtning, der anmeldte det til politiet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Fandt bevidstløse børn i stuen

Det var en slægtning til den 22-årige mor Rachel Henry, der ringede til politiet og bad dem komme forbi deres hjem.

Da patruljen ankom til hjemmet, fandt de morens tre børn i stuen.

Hendes tre-årige søn, to-årige datter og syv-måneder gamle datter var bevidstløse og reagerede ikke på tilnærmelser fra patruljen.

Kort tid efter måtte patruljen, der forinden havde forsøgt sig med hjertemassage, opgive håbet. Alle tre børn blev erklæret døde.

Udover moren og børnene, boede børnenes 30-årige far, og den 49-årige slægtning, der anmeldte det til politiet, i hjemmet.

Mor stod bag

Umiddelbart var der ikke skader at se på børnene, men politiet formoder, efter at have talt med pårørende til familien, at børnene er døde af sygdom.

Alligevel er børnenes mor Rachel Henry blevet anholdt. Politiet er nemlig overbevist om, at hun har en del af skylden i børnenes død.

– Vi hælder mest til, at moren er ansvarlig for børnenes død, fortalte politikommissær Mercedes Fortune efter anholdelsen, der forklarede, at moren havde erkendt at have gjort børnene fortræd.

Den endelig dødsårsag er dog endnu ikke fastlagt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu