ANNONCE

Mor får slange til at bide etårig datter: Filmer og lægger det op på Facebook

10. juni 2017 11:04 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Det var morens skyld, at den lille pige blev bidt.

Mor får slange til at bide etårig datter: Filmer og lægger det op på Facebook
I videoen kan man høre moren grine, mens den lille pige græder. Arkivfoto: SCANPIX

En kvinde i Florida har lagt en video op på Facebook, hvor en kornsnog bider hendes etårige datter. Det var morens skyld, at datteren blev bidt. Hun provokerede nemlige slangen så meget, at den bed den lille pige. Det skriver CBS News.

En 34-årig mor er lige nu under efterforskning af politiet. Moren fortæller, at hun er vokset op med at fange og være i nærheden af slanger og andre reptiler. Hun fortæller også, at hun har stødt på giftige slanger på sin grund. Derfor syntes hun, det var en god ide, at lære hendes datter, at slanger er farlige.

Moren skulle eftersigende have fanget en 36 centimeters lang kornsnog i en Tupperware-beholder og sat den foran barnet. Videoen viser, at moren holder slangen foran sit barn, som rækker ud efter det og bliver bidt på højre tommelfinger. På videoen kan man høre moren grine, mens barnet græder.

Slangen er ikke  giftig og den lille pige blev ikke såret af bidet. Moren siger, at hun havde ladet slangen bide hende først for at sikre sig, at den ikke var farlig. Ifølge moren er folk for sarte. Hun har efterfølgende slettet videoen.

Anklagemyndigheden skal bestemme om moren skal tiltales.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu