Mor forgifter sin kræftramte søn med lort

1. december 2016 20:25 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

41-årige Tiffany Alberts gav sin søn afføring gennem drop, mens han kæmpede imod leukæmi.

Mor forgifter sin kræftramte søn med lort
Der var en ganske særlig grund til, at Tifffany Alberts gav sin søn afføring i hans drop. Foto: Marion County Sheriff's Office

En mor fra staten Indiana i USA er blevet tiltalt for at have givet sin søn afføring gennem hans drop, mens han var i behandling for kræft. Ifølge den 41-årige mor gjorde hun det for at få sin søn på en bedre afdeling på hospitalet. Det skriver det anerkendte medie Huffington Post.

Forsinkede kemoterapien

41-årige Tiffany Alberts skulle eftersigende have givet sin søn afføring gennem hans drop i håbet om, at han blev flyttet til en bedre hospitalsafdeling, der tilbyder bedre behandling. I stedet blev den 15-årige alvorligt syg, og led flere gange af septisk chok og havde brug for operation.

Sygdommen endte med at forsinke hans kræftbehandling og har formindsket hans chance for at bekæmpe den leukæmi, han er ramt af. Det står der i de udleverede retsdokumenter.

Fra myndighederne lyder det, at hændelsen begyndte tilbage i september, kort efter Alberts’ søn kom hjem fra hospitalet efter sin første runde af kemoterapi. Drengen kom tilbage til hospitalet efter få dage med en feber, diaré og opkast. Læger tog blodprøver og fandt uforklarlige organismer, der normalt bliver fundet i afføring.

Hospitalet overvågede moren

Hospitalspersonalet placerede videoovervågning i drengens værelse. Videoen skulle eftersigende have fanget moren flere gange i gang med at bruge en kanyle til at sprøjte noget ind i drengens drop.

Da hun blev konfronteret, sagde Albert, at hun havde sprøjtet vand i hans drop, fordi den medicin han fik “brændte”. Hun indrømmede senere, at det var afføring.

Alberts er tiltalt for blandt andet forsømmelse, forsømmelse der resulterer i legemelig skade og overfald. Hun blev løsladt onsdag, men hun må ikke have kontakt til sin søn.

Alberts’ mand døde i maj, af ukendte årsager En ven af familien startede en online indsamling kort efter til begravelsesomkostninger og hospitalsregninger. Der blev indsamlet mere end 280.000 kroner ind.

Advokaten, der repræsenterer Alberts vil ikke kommentere sagen. Heller ikke anklagermyndigheden eller sherifkontoret er kommet med en kommentar.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu