ANNONCE

Mor fra Brønderslev er løsladt

15. december 2011 16:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mor fra Brønderslev er løsladt
Billede mangler

Da moderen i Brønderslevsagen fik stadfæstet sin dom tidligere i dag, kunne hun samtidig sige farvel til brummen, hvor hun har siddet de seneste to år. Indtil resten af dommen skal afsones kan hun nemlig være på fri fod.
Og det ærgrer Michael Møller Hansen, der er vicestatsadvokat ved Nord og Østjyllands Politi, der var anklagemyndighed i sagen.
“Vores opfattelse er, at hensynet til retsfølelsen i samfundet gør, at man ikke kan have én gående, som er idømt fire års fængsel og er dømt for så grove forhold. Det synes vi, vil støde retsbevidstheden hos danskerne,” siger Michael Møller Hansen.
Moderen har indtil videre siddet varetægtsfængslet, så hun ikke kunne forstyrre retssagen og påvirke de parter, der er involveret i den. Men da retssagen er færdig, er der ikke det hensyn at tage længere.
Hvornår, hun skal ind og sidde i spjældet igen, er op til Kriminalforsorgen at afgøre. Det afgøres blandt andet af, hvornår der er plads. Moren i sagen mangler at afsone to års fængsel, fordi hun har været varetægtsfængslet i to år.
Der kan dog blive tale om at prøveløslade hende allerede efter et år.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu