ANNONCE

Mor gik på værtshus mens datter lå for døden

21. august 2020 21:59 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Da moderen kom hjem med en gæst, var det end ikke moderen, der opdagede, hvor galt det stod til.

Mor gik på værtshus mens datter lå for døden
Moderen nægter at være direkte skyld i datterens død. Genrefoto.

45-årige Sharon Goldie har ved retten i England erkendt at have forsømt sit barn i en sådan grad at den 13-årige Robyn endte med at dø. Det skriver BBC.

Robyn døde i sommeren 2018, og under retssagen, BBC refererer fra, kom det frem, at hendes mor negligerede sin datter, og at datteren selv var ked af, at moderen drak.

Anklager i sagen, Ashley Edwards, fortalte under retssagen, at moderen angiveligt var stamkunde på et lokalt værtshus, mens datteren var kendt for at tigge om småpenge hos naboerne for at få råd til mad.

Nægtede at ringe efter hjælp

Robyn fortalte sine venner om, hvordan moderen tilbød sin datter stoffer og alkohol, når hun var fuld, og ellers gjorde det klart for datteren, at hun ikke var velkommen.

Robyn fik mavepine en uge før, hun døde, og den 21. juli 2019 mødte Goldie op på sit stamsted og sagde, at hun havde låst datteren inde, så Robyn ikke kunne forlade huset.

Om aftenen den 24. juli nægtede Goldie at ringe efter en ambulance. Dagen efter tiggede Robyn en nabo om hjælp, hvilket fik moderen til at råbe af hende.

Robyn døde den 26. juli. Goldie ville ikke lukke en socialarbejder indenfor, men hun gik selv på værtshus senere på dagen. Da hun kom hjem med en gæst, lå datteren på sofaen uden at reagere på noget.

Moderen og gæsten gik udenfor, og gæsten konstaterede sidenhen, at Robyn ingen puls havde.

Da blev der ringet efter hjælp, hvilket intet hjalp. Robyn var død. Hun døde af bughindebetændelse som følge af et bristet mavesår.

Sagen er endnu ikke afgjort i retten. Dommeren har bedt om flere oplysninger, inden der afsiges dom.

Goldie har erkendt, at hun ikke beskyttede sit barn, men hun nægter sig skyldig i Robyns død.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu