Mor låser 11-årig søn inde i bilen og sætter ild til den på kirkegården

30. juni 2017 13:33 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Moren hældte benzin indvendigt i bilen og gik i gang med at sætte ild til den, mens drengen var bundet inden i den.

Mor låser 11-årig søn inde i bilen og sætter ild til den på kirkegården
Faren til drengen ringede for at få hjælp af politiet. Arkivfoto: SCANPIX

Onsdag morgen kørte en mor ud på en kirkegård, bandt sin 11-årige søns håndled sammen og låste ham inde i bilen, som hun bagefter satte ild til. Det skriver WZZM13.

Den 48-årige mor står overfor tiltaler om mordforsøg og ildpåsættelse. Hun blev sendt på hospitalet til en mental undersøgelse, inden hun blev varetægtsfængslet i Monroe County i Michigan.

Politiet finder brændt bil

Politiet fik et opkald fra kvindens mand, omkring klokken 11.30. Han ringede for at anmelde, at hans hustru måske ville skade deres fælles søn.

Da politiet nåede ud til kirkegården, så betjentene røg stige op fra en Ford Focus fra 2014, men hverken moren eller sønnen var i bilen. Betjentene fandt de to i den anden ende af kirkegården i gang med at tale med kirkegårdens personale.

Ifølge politiet satte moren først ild til bagagerummet, mens drengen var bundet inde i bilen. Bagefter hældte moren benzin indvendigt i bilen og prøvede at starte branden her – stadig mens drengen sad inde i bilen.

Drengen kæmpede imens for at komme fri og ud af bilen. Men det lader til, at moren skiftede mening. For efter de to forsøg med at sætte ild til bilen, slap hun sin søn fri og de gik sammen, indtil de fandt en ansat på kirkegården. Drengens håndled var stadig bundet og en ansat hjalp ham med at komme fri.

Politiet leder stadig efter et motiv og beder alle med informationer om at kontakte dem.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu