ANNONCE

Mor og børn indlagt på intensiv

12. juli 2020 12:01 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Godt nyt om de involverede - ingen er i livsfare.

Opdateret 12. juli klokken 12.01:

Nordsjællands Politi kan søndag kort for middagstid overbringe en umiddelbart positiv opdatering efter en alvorlig trafikulykke lørdag sen eftermiddag, hvor to biler kørte frontalt sammen på Iserødvejen ved Hillerød. I flere timer var vejen spærret, og der blev tilkaldt adskillige ambulancer til ulykkesstedet.

Se mere video hos Local Eyes

Vagtchef Stefan Andersen fortæller, at politiet klokken 10.31 kontaktede Rigshospitalet for at få en opdatering på tilstanden hos parterne, som er indlagt her. Lørdag var meldingen, at en børnefamilie på far, mor og to børn var hastet hertil.

– Status er, at tre er indlagt. Det er moderen og de to børn. De er indlagt på intensiv afdeling, deres tilstande er stabile, og der er ikke nogle af dem, der er i livsfare. Så det er vi rigtig glade for, siger vagtchefen til Newsbreak.dk.

Faderen er ifølge politiets oplysninger ikke indlagt med sine skader. Lørdag fik Newsbreak.dk at vide, at en solobilist i den modsatkørende bil var kørt på Nordsjællands Hospital i Hillerød og kun er kommet lettere til skade.

Amerikanere

Familien, der kom alvorligt til skade, er amerikanske statsborgere, men har pårørende i Danmark. Det har ikke overraskende givet nogle udfordringer i forhold til at underrette de pårørende, men Stefan Andersen siger, at der er kontakt til pårørende i Danmark.

– De har så bedt om selv at underrette pårørende i USA, og det vil jeg tro, de har gjort allerede, siger han.

Kvinden er 44 år, og de to indlagte børn er henholdsvis fire og otte år gamle.

Ikke til at sige

Ulykken blev anmeldt lørdag klokken 17.51, og det blev hurtigt klart, at det var alvorligt. Flere ambulancer blev kaldt til stedet, og ifølge andre medier var også en helikopter tilkaldt. En bilinspektør blev tilkaldt for at foretage tekniske undersøgelser af uheld og biler.

For nuværende er der ikke noget svar på, hvorfor det pludselig gik galt, men Newsbreak.dk fik lørdag aften at vide, at bilerne var kørt frontalt sammen.

– Når man bliver kørt på Rigshospitalets traumeafdeling efter et frontaluheld med høj fart er det nok altid en grad af alvorligt, sagde vagtchef Ole Hestbæk da.

Samme melding lyder søndag middag. Det kan endnu ikke uddybes, hvad der nærmere har ledt til ulykken.

Frederiksborg Brand & Redning skrev tidligt i forløbet på Twitter også, at de to biler er kørt frontalt sammen.

Vejen blev spærret mellem Fredensborgvej og Overdrevsvejen, men 21.30 skrev politiet på Twitter, at der var genåbnet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu