ANNONCE

Mor sigtet for vold: Sparker 15-årig

20. juni 2019 14:51 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det gik vildt for sig, da seks teenagepiger onsdag morgen skændtes. Skænderiet udviklede sig til at slagsmål, som nogle af pigernes mor deltog i.

Mor sigtet for vold: Sparker 15-årig
En 35-årig mor til fire blev anholdt og sigtet for at have sparket en 15-årig pige efter hendes døtre havde et skænderi med pigen. Foto: Colourbox.

Det var ikke ligefrem en fredelig morgen ved bustoppestedet på Fjældevænget i den vestlige del af Aarhus. Lidt i otte kom seks teenagepiger op og skændes. Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Det endte med, at moren til nogle af de indblandede piger, både opfordrede til og deltog i slagsmålet.

Kæmpe skænderi

En 13-årig og en 15-årig pige kom op og skændes med fire jævnaldrende teenagere ved busstoppestedet Fjældevænget i Aarhus.

Fra sit hjem i nærheden dukker moderen til de fire teenagepiger op og råber, at hendes døtre skal slå den 13-årige og den 15-årige. Det oplyser flere vidner.

Ender i slagsmål

Skænderiet eskalerer og ender med at pigerne indgår i en mindre slåskamp. Her skulle moren angiveligt igen være tiltrådt. Ifølge sigtelsen har hun sparket den 15-årige flere gange.

Vidneforklaringer på stedet fik politiet til at køre ud på morens adresse. Her anholdt de 35-årige mor og sigtede hende for vold og for at opfordre til vold.

Desuden oplyser Østjyllands Politi, at de sociale myndigheder er underrettet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu