Mor til babyer i fryser: De var dødfødte

27. april 2012 11:30 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mor til babyer i fryser: De var dødfødte
Billede mangler

Claudia W. er blond, venlig og attraktiv, siger hendes udlejer. Men nu er den 40-årige mistænkt for at have dræbt tre af sine børn.
Kvinden, der arbejder i detailhandlen, nægter dog at være ansvarlig for de tre babyers død. De blev tirsdag fundet i byen Langgöns omkring 100 km nord for Frankfurt. Det skriver den tyske tabloidavis Bild.
Moderen siger nu, at alle tre babyer var dødfødte. Indtil videre har det ikke været muligt at afgøre børnenes dødsårsag, fordi ligene er stærkt forrådnet. Politiet går dog ud fra, at der ikke er tale om trillinger.
– Vi kan ikke oplyse detaljer om dødsårsagen. Vi ved endnu ikke, om det rent faktisk er dødsfødsler, eller hvor længe ligene har ligget der. Men det drejer sig ikke om dage, uger eller måneder, siger statsanklager Ute Sehlbach-Schellenberg.
– Ligene har ligget der i længere tid, konstaterer hun.
Claudia W. har i forvejen fire børn med mindst to forskellige mænd. Hun afsoner for tiden en seks måneder lang fængselsstraf for snyd med kreditkort, og hendes yngste barn blev født i fængslet. Barnet er nu i familiepleje.
Det er ukendt, hvem der er far til de tre døde børn. Claudia W’s eksmand, der fandt babyerne i nogle kølebokse i hendes hus, er chokeret.
– Hvad, hvis det er mig, der er faren, siger han til Bild.
Moderen er blevet afhørt af politiet, men der er endnu ikke lagt sag an mod hende.
Kilde: Bild

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu