ANNONCE

Mor til otte myrdet: Ville have søns stjålne cykel tilbage

16. juni 2017 11:07 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Nogle havde stjålet en af sønnernes cykelsadel. Moren ville bare gerne have den tilbage. Det kostede hende livet.

Mor til otte myrdet: Ville have søns stjålne cykel tilbage
Sønnen blev overfaldet og moren blev dræbt. Arkivfoto: SCANPIX

En mor til otte er blevet myrdet tæt på sit hjem i Maryland på grund af et skænderi over hendes søns cykel. Det skriver CBS Baltimore.

Nogle unge mænd havde stjålet morens lille søns cykelsadel. Hun valgte at konfrontere gruppen og ville have sadlen tilbage. En time senere lå hun blødende og døende på gaden.

Politiet var på gerningsstedet

Mandag aften blev 37-årige Charmane Wilson fundet skudt af politiet. Hun blev hastet til et hospital tæt på, hvor hun senere døde.

En time inden mordet var politiet blevet kaldt til området. Moren havde nemlig ringet til politiet, fordi hendes søn var blevet overfaldet i en kiosk tæt på. Politiet var stadig i gang med at efterforske sagen, da moren blev skudt.

– Det ser ud som om, der var uenigheder i nabolaget mellem moren og nogle andre, fortæller en talsperson fra politiet, T.J. Smith, og fortsætter:

– Det har været et skænderi fordi nogle børn, eller måske unge mennesker, unge mænd, tog sadlen fra en af hendes sønners cykel. En eller anden kujon kom så tilbage med en pistol og skød hende.

Nogle unge mænd havde stjålet sadlen på en af morens sønners cykel. Moren og en af de ældre sønner havde prøvet på at få sadlen tilbage. Det startede et skænderi i en kiosk tæt på familiens hjem. Uenighederne endte med, at den ældre søn blev overfaldet.

Skyder mor til otte foran familie

Politiet blev tilkaldt og snakkede med familien. De gik over til kiosken for at få noget overvågningsvideo. Her fortæller nogen betjentene, at der har været et skyderi tæt på morens hjem. Da de kommer tilbage til hjemmet er moren blevet skudt.

Ifølge Smith gør morens død hele nabolaget og byen rasende.

– Der er en morder i blandt os, som en et monster, siger han og fortsætter:

– Hvem skyder en mor foran sin familie over et skænderi?

Indtil videre er ingen anholdt. Sagen efterforskes stadig.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu