ANNONCE

Morbide undersøgelser i ligløs drabsag

19. november 2020 12:03 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet leder fortsat efter et lig, men det er endnu ikke sikkert, der rent faktisk er et.

Formelt er der tale om en drabsag, men reelt er der stadig tale om en forsvindingsag. 43-årige Maria From Jakobsen er stadig savnet, mens en person er varetægtsfængslet og sigtet for at have slået hende ihjel.

Torsdag er Nordsjællands Politi effektivt i gang på flere adresser med at lede efter den 43-årige psykolog, der blev meldt savnet 27. oktober. Blandt andre steder har politiet fattet interesse for steder, hvor man effektfuldt vil kunne skaffe et lig af vejen.

Efterforskningsleder Lau Lauritzen fortæller til Ekstra Bladet, at det blandt andet omfatter krematorier. Tidligere er det blevet afsløret, at politiet blandt andet fattede mistanke til en 44-årig nu fængslet mand på grund af fund hos ham.

Den 44-årige, der har en relation til savnede, var blandt andet i besiddelse af større mængder krasse kemikalier. Samtidig viser hans computerhistorik, at det for nylig er søgt på ord som “havdybde, olietønder, selvmord, forsvinden og rensemidler.”

Blandt kemikalierne er saltsyre, der i kombinationen med salpetersyre effektivt kan opløse guld. Enestående kan det også bruges til at fjerne spor.

Undersøger sommerhus

Politiet har foruden Maria From Jakobsens hjem på Nialsvej i Frederikssund, som hun deler med mand og to børn, fattet interesse for to biler, en trailer og familiens sommerhus.

Her foregår der også torsdag undersøgelser, som Newsbreak.dk har modtaget billedmateriale af. Kriminalteknikere er ankommet til stedet – der ligger på Vesterled i Nykøbing Sjælland – og foretager tekniske undersøgelser bag afspærringsbånd.

– Vi vil meget gerne høre fra borgere, som i perioden fra den 25. oktober til den 4. november har set en hvid Chevrolet Spark eller en grå Suzuki Baleo og eventuelle personer i eller omkring bilerne på Rødkildevej og Frederikssundsvej i København, ved et sommerhus på Vesterled i Nykøbing Sjælland eller ved en genbrugsplads et sted på Sjælland. Den grå Suzuki har anhængertræk og kan muligvis have haft en trailer med sig, sagde Lau Lauritzen onsdag.

Newsbreak.dk har torsdag været i kontakt med Nordsjællands Politi, der oplyser, at efterforskningenslederen har travlt med rent faktisk at lede en efterforskning. Vi har sendt opfølgende spørgsmål til ham på mail.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu