Mord i Munkebo: Den dræbte ragede på lillesøster

19. marts 2012 18:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mord i Munkebo: Den dræbte ragede på lillesøster
Billede mangler

Sexovergreb førte til drab på 72-årig pensionist i Munkebo.
 
En af de tre drenge, der er tiltalt for drabet på den 72-årige Kari Nygård, har nu udtalt sig i retten om motivet til drabet.
 
Pensionisten havde tilsyneladende forulempet den 16-åriges lillesøster seksuelt, og det førte til at de tre unge mænd opsøgte og dræbte den 72-årige.
 
Den ældre man havde ifølge den 16-årige befølt pigen på brysterne, på lårerne og mellem benene.
 
 
Den ældre mand havde ifølge den 16-årige befølt søsteren på brysterne, på lårerne og mellem benene. Derfor opsøgte trioen Kari Nygård, som de kendte i forvejen.
 
Den 16-årige er den første af de tre, der udtaler sig i retten. De to andre på 15 og 18 år nægter sig skyldige og ønsker ikke at udtale sig. Men med sin forklaring drager den 16-årige den ældste af de tre ind i sagen.
“Han slog Kari, da han nægtede at have pillet ved min lillesøster,” lyder det fra den 16-årige om den to år ældre kammerat, som han udpegede til hovedmanden bag drabet.
 
Den 18-årige slog blandt andet Kari Nygård i baghovedet med en golfkølle.
 
Anklageren oplyste i grundlovsforhøret, at den ældre mand var blevet slået og sparket mange steder, både i ansigtet og på kroppen – også mens han lå ned. Den 16-årige er blandt andet sigtet for at have trampet det liggende offer i hovedet.
 
Fyns Politi sagde tidligere på dagen til Newspaq, at de tre drenge plejede at besøge Kari Nygård i hans hjem, hvor de blandt andet så fjernsyn og røg cigaretter sammen med ham.
Kilde: ekstrabladet.dk.
 
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu