Mørkøv: Spændende at blande sig i massespurterne

15. februar 2013 21:27 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mørkøv: Spændende at blande sig i massespurterne
Billede mangler

Michael Mørkøv er det tætteste, Team Saxo-Tinkoff har på en sprinter i det igangværende portugisiske etapeløb, og danskeren prøvede sig af i afslutningen på dagens etape. Den endte som bekendt i en massespurt, som Theo Bos (Blanco) vandt foran Giacomo Nizzolo (RadioShack Leopard).

 

Efter etapen fangede Feltet.dk den hurtige dansker, som var godt tilfreds med at få stukket næsen lidt frem.

– I dag kørte Nicki (Sørensen, red.) spurten for mig, og jeg blev nummer ti, hvilket jeg egentlig er meget godt tilfreds med.

– Der er nogle store navne med, og jeg synes, det er spændende at prøve at blande mig i massespurterne, fortsatte han og var på ingen måde overrasket over, at supersprinteren Mark Cavendish heller ikke i dag havde sat alle til vægs.

– Han kan jo ikke vinde hver gang.

Samtidig understregede Mørkøv, at holdet tager en dag ad gangen, idet der ikke som sådan er hverken en holdkaptajn eller en bestemt rytter at køre for i spurterne.

– Vi prøver at få så meget ud af de enkelte etaper som muligt, og vi har haft en rytter med i udbrud begge dage. Jeg synes, vi får det maksimale ud af det, vi har at køre med.

Feltet.dk kunne oplyse den danske rytter om, at en ny holdkammerat, Manuele Boaro, havde overtaget bjergtrøjen, og det passede tydeligvis den danske Team Saxo-Tinkoff rytter godt.

– Jamen, det er jo fint, og det understøtter jo bare, hvad jeg siger, lød reaktionen fra vinderen af 6-dagesløbet i København.

feltet.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu