ANNONCE

Mormor slagter 18 måneder gammelt barnebarn med kniv

8. juni 2017 14:48 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Mormoren har tidligere prøvet at myrde sine børn. Den her gang gik det ud over hendes barnebarn.

Mormor slagter 18 måneder gammelt barnebarn med kniv
Dommeren havde ladet hende slippe en gang. Det kostede hendes lille barnebarn livet. Arkivfoto: SCANPIX

En kvinde fra det sydlige Californien blev tirsdag anholdt for have stukket sit lille barnebarn ihjel og have forsøgt at myrde sin datter og andet barnebarn. Mormoren er tidligere blevet anholdt for mordforsøg på sine børn men blev kendt uskyldig, fordi hun blev dømt til at være sindssyg i gernings øjeblikket.

Mandag morgen angreb 43-årige Nicole Darrington-Clark sin datter og to børnebørn. Nicole dræbte sit 18 måneder gamle barnebarn og sårede sin datter og et andet femårigt barnebarn alvorligt.

Det femårige barnebarn gemte sig i et skab, da hun blev fundet. Hun og moren er lige nu ved at komme sig på hospitalet. Nicole blev fundet og anholdt tirsdag. Det skriver CBS News.

Gjort det en gang før

Ifølge politiet flygtede Nicole efter angrebet, som skete i familiens fælles lejlighed. De naboer, der ville hjælpe moren efter at have hørt hendes skrig, fandt et forfærdeligt gerningssted og lemlæstede børn i lejligheden.

I en tidligere sag fra 2005 erklærede Nicole sig skyldig i at stikke sin 14-årige søn ned og skubbe sin 10-årige datter ud af en kørende minivan. Ingen af børnene blev alvorligt såret. En dommer fandt Nicole uskyldig på grund af sindssyge. Hun blev derfor blev sendt på et psykiatrisk hospital.

Robert Sheahan, der repræsenterede Nicole i 2005, sagde, at hun var blevet dianotiseret med skizofreni og at anklagerne havde været enige med dommerens beslutning.

– Det her noget af det mest sørgelige, jeg har været ude for i min 40 år lange karriere, fortalte Sheahan tirsdag.

Veninde var bekymret

Det er ikke helt klart, hvornår eller hvorfor Nicole blev løsladt fra hospitalet, eller om det er den samme datter, der blev angrebet mandag som blev kastet ud af minivanen i 2005. En af Nicoles venner fortæller kun, at hun blev løsladt for nogle år siden.

– Jeg snakkede med hende for et par dage siden og jeg var bekymret for hende, fortæller veninden Cindy O’Neal og fortsætter:

– Men jeg ville aldrig tro, at hun ville gøre noget som det her.

Politiet har endnu ikke fundet motivet for angrebet.

Blodig mor løber efter hjælp

En nabo, Patty Williams, har fortalt, at moren var blevet “stukket over det hele”. En anden nabo, Tim Hill, fortæller, at moren løb ind i hans lejlighed efter angrebet for at få hjælp. Han løb ovenpå i hendes lejlighed og så babyen, der var blevet stukket og hendes storesøster, der sad og rystede i skabet.

– Hun rystede. Hun var skrækslagen, fortæller han.

Hill fortæller også, at politiet ikke kunne vente på ambulancen og kørte pigen på hospitalet selv.

– Jeg er ked af det. Det føles som om, min sjæl har forladt min krop, fordi det her er så forfærdeligt, fortæller Williams.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu