Mors værste frygt: Sovende seksårig på bagsædet af stjålet bil fundet død

19. maj 2017 14:11 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Den seksårige blev brutalt skudt, mens han lå på bagsædet af bilen.

Mors værste frygt: Sovende seksårig på bagsædet af stjålet bil fundet død
Lille Kingston sad og sov i bilen, da den blev stjålet. Arkivfoto: SCANPIX

Det er formodentlig enhver mors værste mareridt, som er gået i opfyldelse for amerikanske Ebony Archie.

Hendes bil blev stjålet, mens hendes seksårige søn Kingston sad sovende på bagsædet. Nu er bilen blevet fundet – med Kingston død i den. Det skriver The Clarion-Ledger.

Bil stjålet udenfor supermarked

Omkring klokken halv tre natten til torsdag blev Ebonys bil stjålet på en parkeringsplads uden for et supermarked. I bilen sad hendes sovende seksårige søn Kingston.

Moren havde ladet bilen stå i tomgang, mens hun gik ind i butikken for at hente noget. Da hun kom tilbage, var bilen væk.

Hun fortalte politiet, at hendes bil var væk. Men det var første senere, hun fortalte, at hendes søn sad på bagsædet af bilen. Politiet udsendte kort efter klokken halv fem om morgenen en Amber Alert. Det er en efterlysning, der kun bruges ved alvorlige kidnapningssager med børn.

Fandt gerningsmænd samme dag

Lidt i 10 torsdag morgen blev bilen fundet, og efterlysningen afblæst. Da familiemedlemmerne tog ned på politistationen, var de ved godt mod, selvom politiet ikke havde offentliggjort, om drengen var i live eller ej. Drengens far skrev endda på Facebook, at drengen var blevet fundet i live.

– Vi tror han har det godt. Det skal nok gå, fortalte Fraziers bedstefar udenfor politistationen.

Men det var langt fra tilfældet, og som familien fik de forfærdelige nyheder at vide, hørtes gråd og skrig fra stationen. Drengens mor, Ebony, faldt endda sammen på gulvet i tårer.

I løbet af dagen blev tre mistænkte anholdt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu