ANNONCE

Morten fik hjælp i Luksusfælden: Så meget sparede eksperterne ham for

20. marts 2018 21:04 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Eksperterne i Luksusfælden fik hjulpet Morten. Se her, hvor meget de sparede Morten for.

Luksusfældens eksperter skulle i tirsdagens afsnit af Luksusfælden forsøge at hjælpe Morten, skriver Kendte.dk.

Morten havde en gæld på 700.000 kroner.

Det lykkedes eksperterne Jan Swyrtz og Kenneth Hansen, at lægge et budget for Morten:

– Jeg fik hjælp, men de gik hårdt til den. Men det kostede jo også både motorcyklen og mit studie som lærer. Jeg fik jo valget – enten gældfri om 30 år eller gældfri om cirka fem år. Så var beslutningen jo ligesom taget, hvis man vil tage lidt ansvar over økonomien, fortæller Morten til Kendte.dk.

Eksperterne halverede gælden

Luksusfældens eksperter sparede Morten for 380.000 kroner ud af gælden på 700.000 kroner.

Morten nåede også, at få et fuldtidsjob en uge før eksperterne kom på genvisit hos Morten:

– Jeg nåede i sidste øjeblik, at finde mig et fuldtidsjob, så det gjorde jo eksperterne mere venlige stemte, forklarer Morten.

Holder du budgettet, som eksperterne har lagt?

– Ja, budgettet holder, men det holder hårdt. Men i og med at jeg har mine tre drenge hver anden uge, så i de uger jeg ikke har dem, sparer jeg mange penge på mad. Derfor kan jeg kompensere for, at de ikke kun skal leve af pasta og ketchup, siger Morten til Kendte.dk.

Hvordan har det været, at være med i Luksusfælden?

– Hårdt, men det har også været vildt fedt. Det har været nogle lange dage med tv-optagelserne. Det var hårdt med den måde eksperterne gik til mig på. De går jo en på klingen og jeg blev konfronteret med alle de valg, jeg havde gjort i fortiden. Det har været idioti og et forlist ægteskab, fortæller Morten.

Har du fortrudt, at du har været med i Luksusfælden?

– Nej slet ikke. Eksperterne har en helt fantastisk forhandlingsevne, som jeg har draget nytte af, slutter Morten.

Morten fik også den obligatoriske gave af eksperterne. Det var 10.000 kroner, som kunne bruges på fritidsaktiviteter til Mortens tre drenge.

Du kan se Luksusfælden hver tirsdag klokken 20 på TV3.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu