Morten Jensen klar til inde-EM

24. februar 2013 18:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Morten Jensen klar til inde-EM
Billede mangler

Danmarks bedste længdespringer, Morten Jensen, kvalificerede sig søndag ved inde-DM i Skive til sit 12. internationale mesterskab. Kvalifikationskravet til weekendens inde-EM i Scandinavium i Göteborg var 7,65 meter, og det klarede den 30-årige spartaner i første forsøg med et spring på 7,75 meter.

– Formen er god nok, men jeg har været inde i en dårlig stime og ikke rigtig ramt den i vinter. Jeg rammer den heller ikke i dag, siger Morten Jensen til sporten.dk

– Målet i Göteborg er at forbedre mit årsbedste i kvalifikationen, så må vi se, hvor langt det rækker. Min personlige inderekord på 8,18 meter er fra Scandinavium. Jeg har gode erfaringer deroppe fra.

I sit seneste internationale mesterskab vandt Morten Jensen bronze ved inde-EM i Paris i 2011 med 8,00 meter.

Seks danske atleter har klaret kravet til inde-EM med det største håb i 800 meter-løberen Andreas Bube. Han behøvede ikke at løbe hurtigere end 1.51.36 i Skive for at sikre sig DM.

Stangspringeren Rasmus W. Jørgensen, der netop har sprunget 5,63 meter, vandt med 5,35 meter. Martin Krabbe vandt sit niende danske mesterskab i træk på 60 meter. Hans vindertid, 6.88, var 8/100 fra EM-kravet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu