Morten Stig: Vi fløj til lavpris, Landin!

29. januar 2013 16:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Morten Stig: Vi fløj til lavpris, Landin!
Morten Stig Christensen. Foto: DHF.
Morten Stig Christensen

Morten Stig Christensen. Foto: DHF.

Tirsdag eftermiddag skrev landsholdsmålmand Niklas Landin på Twitter, at det var ’skod at flyve med mellemlanding, mens DHF fløj direkte på første klasse’.

 

Men den udlægning har intet på sig, siger generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen til sporten.dk. For han og formanden (Per Berthelsen, red.) fløj selv lavpris.

– Jeg kan klart afkræfte, at vi, formanden og undertegnede, er fløjet på første klasse. Vi ville helst være fløjet med spillerne hjem, men vi kunne ikke få plads på deres fly, og flyver i stedet med et spansk lavprisselskab, siger Morten Stig Christensen.

Generalsekretæren fortæller også, at han og Per Berthelsen oprindeligt havde billetter til et fly, der var sat til at lande i Københavns Lufthavn en time efter spillernes fly, men at de valgte at tage et andet direkte fly for at kunne være med til at fejre de danske håndbolddrenges sølvmedalje i lufthavnen.

– Jeg er ked af, at det giver anledning til de spørgsmål. Det er meget vigtigt for mig at understrege, at vi fløj lavpris, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu