ANNONCE

Motorcykelbetjente slukkede toiletbrand på skole

14. august 2012 16:54 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Motorcykelbetjente slukkede toiletbrand på skole
Billede mangler

Motorcykelbetjente slukkede tirsdag morgen en toiletbrand på Brøndby Strand Skolen midt i færdselskontrollen i forbindelse med skolestart.
 
Morgenen begyndte lidt anderledes end planlagt for to færdselsbetjente, der på motorcykel var i gang med at lave kontrol i forbindelse med skolestartkampagnen.
 
Midt i kontrollen måtte de nemlig hjælpe til med at slukke en toiletbrand på Brøndby Strand Skolen. Betjentene blev alarmeret af en forælder. Derefter løb de ind på skolen, hvor de ansatte allerede havde fået børnene ud.
 
Ilden blev slukket med skolens brandslukningsudstyr. Branden var slukket kort tid efter, da brandvæsnet ankom.
 
Politiet er nu i gang med at undersøge hvordan branden opstod. Til det formål modtager politiet gerne tip om observationer på telefon 114.
 Klip og bøder
Ved kontrollen blev der i øvrigt uddelt et enkelt klip i kørekortet til en forælder samt en bøde på 3500 kroner, da hverken chauffør eller de to børn i bilen havde sele på.
 
En anden en bøde på 2.000 kroner og et klip kørekortet, fordi hans barn heller ikke var fastspændt under kørslen. En tredje bilist fik 1.500 kroner i bøde for ikke at bruge sikkerhedssele, og hele seks fik hver 1.500 kroner i bøde for at køre bil, hvor det var forbudt. 
 
Tre kørte for hurtigt i en 50-kilometers zone på Gl. Køge Landevej tæt ved skolen. To af dem fik bøder på 2.500 kroner og den tredje på 3.000 kroner. Alle fik desuden et klip i kørekortet.
 Husker du altid selen og er dine børn altid spændt fast? Skriv din kommentar i Facebook–boksen her under artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu