Mourinho: Det bedste hold tabte

5. marts 2013 23:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mourinho: Det bedste hold tabte
Billede mangler

Real Madrids træner Jose Mourinho er altid mand for kontroversielle udtalelser, og det var ingen undtagelse lige efter hans hold havde slået Manchester United i ottendedelssfinalen i Champions League med en sejr på 2-1 på Old Trafford.

Den portugisiske manager, mente ganske enkelt ikke, at at hans hold var de rigtige vindere af det dramatiske opgør.

– Mit hold spillede ikke godt. Det bedste hold tabte i dag. Efter to sejre over Barcelona forventede jeg et andet spil fra mit hold. Vi spillede ikke særligt godt. Manchester United spillede fantastisk defensiv fodbold. Det var brillant. Det gjorde det svært for os, sagde han efter kampen til TV3+.

– Da de blev ti mand, gjorde vi det godt. Vi satte Modric ind for at få mere kreativitet, og derefter scorede vi mål. Så burde vi have kampen under kontrol, men det havde vi ikke. De havde flere chancer. havde de scoret, var kampen først blevet afgjort i sidste sekund, fortsatte Mourinho.

Real Madrid-bossen ville ikke vurdere, om udvisningen af Nani var korrekt, men han nøjedes med at konstatere, at der ikke var film involveret fra Arbeloa, da han blev ramt af Nani.

– Vi er ærlige mig og mit hold. Der var kontakt. Det var ikke snyd. Der var kontakt, og så var det en dommerbeslutning, sagde Mourinho og tilføjede:

– Vi er i live, og det er vi meget glade for. Men vi skal fortsætte med at arbejde, for der er noget at forbedre.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu