Mourinho: Glæder mig til United-kamp

10. februar 2013 22:24 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mourinho: Glæder mig til United-kamp
Foto: Wikipedia.

Blandt tilskuerne i søndagens sejr til Manchester United over Everton var Real Madrids træner, José Mourinho.

 

Portugiseren ville kigge nærmere på de sandsynligvis kommende engelske mestre, fordi de to klubber skal mødes onsdag i Champions League.

José Mourinho kunne konstatere, at “De Røde Djævle” spiller godt for tiden. Holdet er ubesejret i 14 ligakampe på stribe, og Everton blev sendt hjem til Liverpool med et nederlag på 2-0.

Ikke at Real Madrid selv lørdag spillede dårligt. Holdet vandt 4-1 hjemme over Sevilla FC, og den tidligere Manchester United-spiller, Cristiano Ronaldo, scorede tre mål.

– Vi glæder os til kampen, sagde José Mourinho til Manchester Uniteds tv-station, som han talte med inden opgøret på Old Trafford.

– Nogle tror måske, at vi er under pres, fordi en af de to store klubber snart vil være ude af den største turnering. Men sådan ser jeg ikke på det. Det er kampe som denne, man glæder sig til, og vi vil forberede os så godt, som vi overhovedet kan.

Ud over at det er to af verdens allerstørste klubber, der tørner sammen onsdag, så er mødet også et gensyn mellem to af fodboldhistorien største trænere – Jose Mourinho og Sir Alex Ferguson.

De to har stået over for hinanden 14 gange, og Ferguson har kun vundet to af de indbyrdes opgør. Portugiseren og skotten har haft bitter rivalisering, men de har i dag et fint forhold til hinanden.

– Vi har mødtes, mens jeg har trænet Porto, Chelsea, Inter og nu Real Madrid. Jeg vil gøre alt for at vinde, og det vil Alex også. Men den af os, der taber, tror jeg alligevel vil glæde sig en lille bitte smule, fordi vinderen er en god ven.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu