Mourinho lover Premier League-comeback

13. februar 2013 11:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mourinho lover Premier League-comeback
Billede mangler

På tirsdagens pressemøde forud for aftenens helt store Champions League-brag mellem Real Madrid og Manchester United blev Mourinho spurgt ind til sine fremtidsplaner, og her lagde portugiseren ikke skjul på, at han gerne vil tilbage til Premier League, hvor han tidligere har stået i spidsen for Chelsea.

– Efter Real Madrid vil jeg gerne træne i England igen. Jeg elsker alt ved England. I må se, hvornår det bliver. Men normalt ville det være mit næste skridt, sagde Jose Mourinho.

Real Madrid-manageren, der igennem længere tid har været i modvind i den spanske kongeklub, er i de seneste år blevet nævnt som et varmt bud på Sir Alex Fergusons afløser i Manchester United. Men det scenarie har Mourinho svært ved at forestille sig.

– Jeg tror ikke, jeg vil efterfølge Sir Alex. Jeg tror, at vi vil slutte vores karrierer mere eller mindre samtidig. Han vil være 90, og jeg vil være 70, sagde Mourinho på pressemøde med et smil på læberne.

Mourinhos Real Madrid og Fergusons Manchester United brager sammen i aften på Santiago Bernabeu i den mest imødesete ottendedelsfinale i Champions League.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu