Mtiliga forlænger med Nordsjælland

11. april 2013 12:18 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mtiliga forlænger med Nordsjælland
Billede mangler

FC Nordsjælland og Patrick Mtiliga er blevet enige om at fortsætte samarbejdet. Den 32-årige venstre back har skrevet under på en ny kontrakt, så han nu har hjemmebane på Farum Park frem til sommeren 2015.

 

Nordsjællands sportsdirektør Jan Laursen er glad for, at parterne er blevet enige:

– Patrick er én af de bærende kræfter på holdet og har været en vigtig del af både mesterskabssæsonen og denne sæson, der har stået på både Champions League og topkampe i Superligaen. Vi er derfor, naturligvis, endog rigtig glade for, at vi og Patrick er blevet enige om, at forlænge kontrakten, så den nu gælder frem til sommeren 2015, siger Jan Laursen til fcn.dk.Mtiliga, der i efteråret 2012 fik en uheldig exit fra landsholdet, da han sagde til Morten Olsen, at han ikke var klar til at spille kort før kampen mod Italien, har været i FC Nordsjælland siden sommeren 2011. Han spillede i en årrække i hollandsk fodbold, men var to år i spanske Malaga inden FCN. Han er glad for at fortsætte i FC Nordsjæland.

– Vi spiller en omgang inspirerende fodbold og arbejder videre med at udvikle os og spillet i en positiv retning, og det vil jeg meget gerne være en del af i fremtiden.

– Derfor er jeg glad for at FC Nordsjælland var interesseret i at forlænge og jeg har egentlig ikke tænkt i andre retninger. Jeg har været meget positivt overrasket over den professionalisme der er i hele klubben og den måde man målrettet arbejder både sportsligt og på alle andre områder, så jeg kan kun sige, at det er en god dag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu