ANNONCE

Muhammed-tatovering centralt voldtægts-spor

2. august 2012 10:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Muhammed-tatovering centralt voldtægts-spor
Billede mangler

Politiet har et meget konkret spor af gerningsmanden efter en voldtægt af en 22-årig mand i Ørstedsparken i København. Han har nemlig ifølge offeret en tatovering på højre arm.
– Der står “Muhammed” på den højre arm, og han beskrives som mellemøstlig af udseende og omkring 25 år, siger Emil Jensen, central efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ritzau.
Gerningsmanden beskrives yderligere som 165 til 170 centimeter høj, kort mørkt hår, mørkt tøj og en sort vest. Manden talte dansk med accent, oplyser politiet.
En anden mand med mellemøstligt udseende stod ifølge offeret vagt. Han beskrives også som en mand med mellemøstligt udseende, 190 centimeter høj, kort mørkt hår og mørkt tøj. Han talte kun engelsk.
Voldtægten begyndte ellers med en flirtende gåtur med to mænd torsdag morgen. Da den unge københavner alligevel ikke var interesseret i sex med mændene, gik det galt.
Den ene tvang den 22-årige ned på jorden, fik trukket bukserne af ham og gennemførte et analt samleje. Den 22-årige var skræmt og gjorde ikke modstand, oplyser politiet.
Efter voldtægten beordrede gerningsmændene offeret til at blive liggende på jorden, mens de flygtede ud af parken.
– De flygtede mod Fairmagsgade, og vi har nu teknikere og hunde på gerningsstedet, fortæller Emil Jensen.
Da gerningsmændene var forsvundet, opsøgte den 22-årige hjælp i nærheden af Ørstedsparken.
Ifølge politiet benyttes Ørstedsparken ofte af homoseksuelle mænd, som mødes og dyrker sex med hinanden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu