Mulig arbejdsulykke: 45-årig mand fundet død

20. februar 2019 11:14 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En mand blev tirsdag morgen fundet livløs ved et elskab.

Mulig arbejdsulykke: 45-årig mand fundet død
Den 45-årige mands liv stod ikke til at redde.

En 45-årig mand fra Fredericia blev tirsdag morgen fundet død ved et elskab på Strandgårdsvej i Karlslunde vest for København.

Han blev fundet af en 57-årig kvinde, og efterfølgende kørt til hospitalet, men stod ikke til at redde. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Manden blev fundet bag et arbejdskøretøj, og i første omgang formodede man, at manden havde stød af arbejdet nær elskabet.

– Arbejdstilsynet, elselskabet og antennedistrubutøren til stedet, således at alle parter kunne få klarlagt, om der var tale om en arbejdsulykke, og hvad der i givet fald kunne været sket, herunder om den nu afdøde mand kunne have fået et stød, skriver politiet i deres døgnrapport.

Det er dog ikke blevet klarlagt, om manden har fået stød eller ej – og det skal nu afklares, om manden har fået et ildebefindende:

– Under efterforskningen af omstændighederne fik politiet oplysninger om, at den 45-årige måske også kunne have fået et ildebefindende under sit arbejde på grund af helbredsmæssige problemer, skriver politiet videre.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu