Mulig forbrydelse: Mand fundet død i villa

5. september 2019 11:51 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det store politiopbud torsdag formiddag skyldes en anmeldelse om fundet af en død mand.

Torsdag har Sydøstjyllands Politi været massivt til stede med flere betjente, hundepatruljer og meget andet på en adresse på Ekkodalen i Fredericia. Politiet afslørede tidligere torsdag, at de undersøgte et mistænkeligt forhold.

Det er nu kommet frem i en pressemeddelelse, at efterforskningen er sket på baggrund af, at politiet har modtaget en anmeldelse om, at en 58-årig mand blev fundet død i en villa på Ekkodalen.

En forbrydelse

Sydøstjyllands Politi modtog torsdag en anmeldelse om fundet af en død mand i en villa i Fredericia. Den 58-årige mand, der blev fundet, ejer villaen, som han blev fundet i.

Men der er en helt særlig grund til, hvorfor Sydøstjyllands Politi med tekniske efterforskere, hundeførere og retsmedicinere har været til stede på adressen.

På grund af omstændighederne ved dødsfaldet, er der iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet,” skriver Sydøstjyllands Politi.

Retsmedicineren er i gang med at foretage undersøgelser på og omkring findestedet.

Obduktion

Senere torsdag vil der blive gennemført en obduktion af den afdøde 58-årige mand for at fastslå dødsårsagen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Sydøstjyllands Politi håber på, at obduktionen kan klargøre om dødsfaldet skyldes en forbrydelse.

Politiet oplyser, at det ikke er sikkert, hvornår resultatet af obduktionen kommer, og politiet kan heller med sikkerhed love, at resultatet vil blive offentliggjort. Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere informationer, der kan deles med offentligheden.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu