Mulle dukkede Viborg

6. februar 2013 20:36 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Mulle dukkede Viborg
Billede mangler

Det var »Mulle« her, der og alle vegne, da Team Tvis Holstebro vandt topkampen i Dame Håndbold Ligaen over Viborg HK 32-29.Landsholdsplaymakeren, hvis borgerlige navn er Kristina Kristiansen, leverede således en fremragende indsats såvel defensivt som offensivt, og blev sit holds topscorer med syv fuldtræffere.- Det er superfedt. Alt lykkedes for os, sagde Kristina Kristiansen efter den underholdende kamp til TV3 Sport.Humøret hos holdkammeraten Louise Burgaard, der i næste sæson spiller i Viborg, var også højt.- Viborg er vores onde ånd. Så det var bare dejligt, at vi langt om længe fik ram på dem, sagde hun.Der var ros fra Viborg HKs Maria Fisker til hjemmeholdet.- De spiller en god kamp, og udnytter alle de chancer de får, sagde hun.2.837 tilskuere fulgte kampen i Holstebro.

 

De så et hjemmehold, der efter 20 minutters spil førte 12-7.

Men Viborg-kvinderne lod sig ikke ryste.

Takket være god fight gik de til pausen med en føring på 16-15.

Efter pausen fulgtes de to hold ad til 23-23. Men Team Tvis Holstebro løb med sejren, fordi de i kampens slutfase var mere koldblodige i afslutningerne.

Resultatet betyder at Viborg stadig er nummer to i ligaen. Men nu kun ét point foran Team Tvis Holstebro på tredjepladsen.

I øvrigt spiller Team Tvis Holstebro igen i weekenden. Her skal de i Rusland i EHF Cup’ens ottendedelsfinale forsøge at forsvare den sejr på 24-19, de fik forleden mod Lada.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu