Muselort i supermarkeds i bland-selv-slik

14. november 2017 09:09 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Den - eller de - firbenede havde også mæsket sig i marcipanbrød.

Supermarkedet Meny i Østervrå har haft besøg af Fødevarestyrelsen.

Desværre for butikken havde den forinden haft besøg af mus, der i hvert fald havde mæsket sig i et marcipanbrød, og derefter tømt musemaven – eller maverne – i bland-selv-slikket.

Det fremgår af Fødevarekontrollens smileyrapport fra besøget 9. oktober.

“På lager er der fundet ekskrementer fra mus på beholder med løsmålsslik og salgsdisplay med fødevarer. Der er gnavebid i marcipanbrød (ca. en halvdelen er væk). Under paller med fødevarer er der ekskrementer efter mus. Der er spor efter mus i hele lageret,” står der blandt andet i rapporten.

Det omtalte lager er på 320 kvadratmeter.

Butikken oplyser, at den fredagen forinden havde fanget en mus ved føromtalte slik, hvilket i sig selv sikkert er helt fint.

Man havde bare glemt tilkalde en skadedyrsbekæmper – og det skal man.

Ikke godt nok

Det har ikke været muligt for Newsbreak.dk at få kontakt til Meny i Østervrå, men til BT siger købnmand Kasper Kærsgaard.

– Der er ingen tvivl om, at når man får en sur smiley, fordi der er fundet mus på ens lager, så har man ikke gjort det godt nok. Jeg har øjeblikkeligt efter Fødevarestyrelsens besøg kasseret de berørte varer, rengjort lageret og har i samarbejde med vores skadedyrsbekæmper gennemgået bygningen og skadedyrssikret lageret yderligere.

Forseelsen har nu kostet en bøde på 20.000 kroner til butikken.

Du kan læse hele rapporten HER.

Meny ligger i Bredgade 4 i Østervrå.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu