ANNONCE

Musiker fylder år: -Der er altid en Helmig-sang

15. oktober 2019 11:19 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Thomas Helmig kan tirsdag fejre sin 55-års fødselsdag. Ifølge formanden for hans fanklub står han stadig, fordi han følger med tiden.

Det er en festdag for Thomas Helmig, der fylder 55 år, men det er det så sandeligt også for de mange medlemmer af Thomas Helmig support, der også fejrer dagen.

Formanden for fanklubben Pia Sørensen Vejle har fulgt Thomas Helmig, siden han kom frem, og hun er ikke i tvivl om, hvorfor han fortsat holder, selv om han er et skridt nærmere sine 60’ere.

Faktisk mener hun, at der altid er en Thomas Helmig sang, der passer i livet.

Artiklen fortsætter under videoen


Selv efter mere end 30 år i musikbranchen er Thomas Helmig stadig på toppen. Det er bare én af de ting, han kan fejre tirsdag.

For den 15. oktober 2019 fylder han nemlig 55 år. Og det altså lidt af en begivenhed for medlemmerne af Thomas Helmig Support.

– Vi fejrer det altid i gruppen, hvor vi skriver hilsner til Thomas – og nogle gange får vi også en hilsen tilbage, siger Pia Sørensen Vejle til Newsbreak.dk og fortsætter:

– Den største dag er ved en tourstart, men den næststørste er hans fødselsdag.

Konkurrence på siden

De mange hilsner bliver skrevet på supportgruppens Facebookside, og ifølge Pia Sørensen Vejle kan der godt gå lidt konkurrence i at skrive fødselsdagshilsner.

– Der er mange, der sidder oppe klokken 00.00 og venter, så de kan skrive som de første, siger hun.

Formanden indrømmer da også, at hun er lidt træt, fordi hun lige skulle følge med i, hvad der skete på siden omkring midnatstid, hvor de første hilsner tikkede ind.

Fulgt ham hele karrieren

I ti år har Pia Sørensen Vejle været formand for Thomas Helmig Support, men hendes kærlighed til musikeren går længere tilbage.

– Jeg har fulgt ham fra start. Helt fra da han spillede til Ry Byfest, der startede det. Jeg kan huske, at der var piger, der skreg. Og det var piger, jeg så op til, fordi de vidste alt om Thomas for eksempel, hvor han fik sine krøller sat og sådan noget, siger hun.

Lige siden har hun erklæret sig Thomas Helmig fan.

Passer til livet

For Pia Sørensen Vejle har Thomas Helmigs musik betydet meget.

– Hans sange hæfter sig til de ting, der er sket i mit liv, om det har været kærestesorger, at flytte hjemmefra eller fester. Der er altid en Helmig-sang, der passer til en situation i livet, siger hun.

Foruden de gode minder og de gode sange, har Pia Sørensen Vejle også fundet et fællesskab omkring Thomas Helmig, der har givet hende endnu flere minder.

Det tæller blandt andet ture til Malaga, hvor medlemmer af supportgruppen mødes, spiser middag og går til Thomas Helmig koncert.

Han står stadig

Det er ikke en overraskelse for formanden, at Thomas Helmig efter mere end 30 år på scenen stadig holder.

– Han har formået at følge med tiden. Det så vi sidste år på hans arenatour. Der var godt nok nogen, der ikke kunne forstå, hvorfor han skulle spille på Northside, men de måtte bøje sig i støvet, siger hun.

Hun ser frem til, at Thomas Helmig fylder 60, for så skal der samles ind til en gave, ligesom fangruppen gjorde for fem år siden.

Til den tid er hun også overbevist om, at Thomas Helmig befinder sig på scenen.

– Det tror jeg på. Han bliver stående, siger Pia Sørensen Vejle.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu