Myndigheder lukker beskidt Meyer-restaurant: Personalets hygiejne var utilstrækkeligt

21. april 2017 21:14 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Claus Meyer har problemer med at få sit amerikanske projekt til at tage form.

Myndigheder lukker beskidt Meyer-restaurant: Personalets hygiejne var utilstrækkeligt
Claus Meyer har problemer med fødevaremyndighederne i New York. Arkivfoto: Scanpix.

Claus Meyer har fået lukket et prestigeprojekt i New York; en restaurant ved navn Norman. Det skriver Fødevarewatch.

Ifølge Fødevarewatcher restauranten blevet lukket efter et besøg fra byens sundhedsinspektører. De var på besøg 20. januar og igen 12. april. Begge gange kunne restauranten ikke leve op til gældende hygiejneregler. 

“Fødevare-kontaktoverflade ikke ordentligt vasket, rengjort og renset efter brug,” anfører New York City Department of Health and Mental Hygeine, ifølge Fødevarewatch.

Hygiejnen var ikke på plads

Også personalets hygiejne fik hårde ord med på vejen. Der blev fundet tilsmudsede beklædningsdele. Personalet bar heller ikke passende hårbånd der, maden blev forbredt.

Derudover fandt myndighedernes folk mad, der ikke var ordentligt beskyttet, mens der blev fundet en række andre småfejl, der skal rettes op, inden restauranten kan åbnes for gæster.

Uenige om fortolkninger

Fødevarewatch har været i kontakt med Meyer-organsiationen. Herfra lyder det, at man ikke er helt enig i vurderingerne fra myndighederne.

“Den anmærkning, som er foretaget, der er skyld i, at vi må lukke nogle dage, har ikke hjemmel i nogen juridisk statut, men er op til fortolkning, og det er et eksempel på et bureaukratisk system, som man må bakse med, når man åbner restaurant i New York,” skriver Christina Heinze Johansson, kommunikationschef for Meyers USA, i en mail til Fødevarewatch.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu