ANNONCE

Myndighederne frygter stormen

8. december 2011 20:35 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Myndighederne frygter stormen
Billede mangler

Udsigten til voldsom storm over Danmark i de kommende dage får nu myndighederne og Banedanmark til at tage stormtøjet på.
Det sker efter Danmarks Meteorologiske Institut torsdag aften har varslet om det vilde vejr med storm og vindstød af orkanstyrke, som rammer Danmark – særligt på Jyllands vestkyst – i de kommende dage og nætter.
Derfor har Syd- og Sønderjyllands Politi besluttet at indkalde en række myndigheder til morgenmøde fredag på politigården i Esbjerg.
Her vil Falck, Beredskabsstyrelsen Sydjylland, Totalforsvarsregion Fyn, Syd- og Sønderjylland, samt kommunerne Tønder, Esbjerg, Fanø og Varde kommune sammen med politiet gøre en fælles indsats klar for at
Også på Sjælland opruster Banedanmark sit stormberedskab op til den store julefrokost-fredag den 16. december.
“Vi lytter hele tiden til DMI og indretter os efter deres meldinger, og derfor har vi varslet vores gruppe af Banedanmark-folk på Sjælland, der kan rykke ud og fjerne væltede træer og reparere beskadigede køreledninger, om, at de skal sove med støvlerne på i nat og natten til lørdag,” oplyser sektionschef i Banedanmark, Helle Bøhl-Møller.
Samtidig opfordrer Syd- og Sønderjyllands Politi borgerne til at sikre sig så godt som muligt. Det vil sige sørge for at eksempel havemøbler, trampoliner og andet løst bohave bliver sat inden døre, så vinden ikke kan tage fat i løse genstande.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu