ANNONCE

Mystisk død mand på motorvej var musiker

15. august 2012 12:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Mystisk død mand på motorvej var musiker
Billede mangler

Den nu afdød mand, der blev fundet kun iført T-shirt og underbukser på Vestmotorvejen ved Bjæverskov syd for Køge natten til mandag, er i Sverige blevet identificeret som lydtekniker for den svenske popstjerne Veronica Maggio og som reggaemusikeren Internal Dread, skriver Aftonbladet.
Alle – inklusiv popstjernen selv – lå og sov efter en veloverstået koncert på Skanderborg Festival. Men noget gik grueligt galt på hjemturen over Sjælland. Veronica Maggio´s lydtekniker var nemlig ikke at finde, da bussen ankom til Sverige.
Nu bliver han af Aftonbladet identificeret som den 58-årige svenske lydtekniker Tom Hofwander, der også selv havde en musikkarriere under reggaenavnet Internal Dread.
Da svenskeren blev fundet af politi og redningsfolk ved tre-tiden natten til mandag, var manden døende. Han blev senere erklæret død ved ankomsten til sygehuset. Midt- og Vestsjællands Politi oplyste mandag, at manden var død af læsioner i hovedet efter et muligt fald fra et køretøj.
Nu viser det sig, at køretøjet højest sandsynligt har været Veronica Maggios turnebus. Men det vides endnu ikke, hvordan ingen har opdaget lydteknikerens fald.
– Vi er alle i dybt chok, så er det ikke muligt at give yderligere kommentarer. Vi har brug for at samle os og bearbejde, det der er sket, siger turne-manageren Leif Henrikson.
Svensk politi har afhørt både Veronica Maggio samt andre fra hendes turné. De har også beslaglagt turnebussen til videre efterforskning, mens de arbejder ud fra teorien om et tragisk uheld – muligvis på grund af en fejl på bussens døre.
Kilde: Aftonbladet

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu