Mystisk dødsfald: Kendt guitarist flød død rundt i dam

18. oktober 2018 21:21 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 44-årig musiker blev tirsdag fundet død i en dam. Nu undersøger politiet sagen.

Mystisk dødsfald: Kendt guitarist flød død rundt i dam
Oli Herbert var med til at udgive otte studiealbums med All That Remains. Nu er den 44-årige musiker pludselig fundet død. Foto: Scanpix

I USA blev politiet i Connecticut sendt ud for at tjekke til stjerneguitaristen Oli Herbert, som var blevet meldt savnet. Der havde ikke været lyd fra den kendte musiker i et par dage, og det fik politiet til at besøge All That Remains-stjernens ejendom. Da politiet gennemsøgte området nær musikerens hjem fandt de manden liggende i en dam, skriver TMZ.

Derfor var det også et sønderknust band, der på sin Facebook-side måtte offentliggøre, at en af de musikalske drivkræfter i bandet ikke længere er i blandt os.

-Vi er knuste over at have fundet ud af, at Oli Herbert, vores ven, guitarist, og stiftende medlem af All That Remains er gået bort. Oli var ekstremt talentfuld som guitarist og sangskriver. Han var med til at definere den lyd, som metal og rock har i nordøst. Hans betydning for genrene og vores liv vil leve videre forevigt, skriver bandet på Facebook.

Politiet undersøger dødsfald

Efter at have fundet liget i dammen var der intet, der indikerede, at dødsfaldet var mistænkeligt, skriver TMZ. Men politiet har alligevel valgt, at der skal foretages en obduktion til at bekræfte den endelige dødsårsag. Derfor er Connecticuts hold af retsmedicinere også igang med at undersøge sagen, samt den 44-årige Oli Herberts krop.

Det er håbet, at en obduktion kan klarlægge, hvordan Oli Herbert døde. I sin tid i All That Remains nåede Oli Herbert at være med til at udgive otte studiealbums og være med til at sælge over én million albums. Den 44-årige musiker var med til at stifte bandet All That Remains, der har haft imponerende seks sange på Billboard-hitlisten.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu