Mystisk krater fundet på grønt område

15. februar 2020 07:14 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet undersøger, om krateret kan relateres til det store brag, der fredag rystede Albertslund.

Store dele af Albertslund på den københavnske vestegn blev fredag aften rystet af et stort brag. Det kunne selv Københavns Vestegns Politi, hvis politigård ligger i Albertslund, bekræftet.

(Artiklen fortsætter under videoen. Se mere video hos Local Eyes)

– Vi kunne selv høre det, sagde vagtchef Thomas Christensen til Newsbreak.dk fredag aften. Det ændrer dog ikke på det faktum, at der også lørdag morgen er meget få, der ved, hvad der er sket.

Flere gode borgere i området har ringet til politiet for at høre, hvad der dog skete. Efter sigende har lejligheder rystet, og vinduer bevæget sig. Politiet har bare ikke noget svar, lyder det fra vagtchef Lars Jørgensen tidligt lørdag.

– Der er ikke noget svar på, hvad det var. En borger har dog ringet ind og fortalt, at vedkommende har fundet et – som billeder vil bekræfte – ret omfattende krater, som vi har undersøgt, siger han til Newsbreak.dk.

Afviser UFO

Ved tretiden lørdag færdiggjorde politiets teknikere sine undersøgelser, der var støttet af sprængstofeksperter. Det gjorde i udgangspunktet ikke myndighederne klogere på braget, men har dog givet anledning til nogle formodninger.

– Det vil jeg selvfølgelig ikke komme ind på nu, men jeg kan helt udelukke, at der er sket noget overjordisk. Der er altså ikke tale om en UFO-landing, siger Jørgensen beroligende til Newsbreak.dk, der egentlig ikke har spurgt om det. Nuvel.

Fakta er således, at flere borgere ved 20.30-tiden hørte og følte et kraftigt brag i Albertslund. Siden er et krater fundet på et græsareal i Kongsholmparken.

– Vi skal have fundet ud, hvad der forårsagede krateret og braget og ikke mindst om de to ting er relateret. Det får vi nok svar på senere, siger Lars Jørgensen, der påpeger, at ingen er kommet til skade.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu