ANNONCE

Mystisk politisag på Bornholm

4. august 2019 11:53 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

En 31-årig mand blev tirsdag slået og stukket med kniv i Rønne på Bornholm. Tre mænd kræves søndag fængslet.

Mystisk politisag på Bornholm
Myndighederne har været fåmælte i en sag om knivstik i Rønne på Bornholm tirsdag aften. En 31-årig mand blev slået og stukket med kniv. En 26-årig blev dagen efter varetægtsfængslet, mens yderligere tre fremstilles i grundlovsforhør søndag. (Arkivfoto). Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Tre mænd bliver søndag formiddag fremstillet ved Retten på Bornholm sigtet for at have slået og knivstukket en 31-årig mand i en lejlighed på Lille Torv i Rønne tirsdag aften.

Myndighederne har holdt kortene tæt til kroppen i sagen.

Det har således ikke været muligt for Ritzau at få at vide, hvor gamle de tre mænd er, hvad de sigtes for, hvem den forurettede er, eller hvilke skader den forurettede fik.

– Det er relateret til knivstikkeriet tirsdag, siger vagthavende Jan Hansen søndag formiddag om fremstillingerne.

Ifølge TV2 Bornholm, der er til stede i retten, mener politiet, at der er tale om et voldeligt opgør i narkomiljøet. Mediet beretter, at en 31-årig mand fra Rønne tirsdag aften blev holdt nede, slået og stukket med kniv. TV2 Bornholm skriver, at politiet efterfølgende havde teknikere ude for at lede efter spor.

I opgøret fik han skader, der gjorde, at han efterfølgende skulle opereres. En af de sigtede, som søndag fremstilles, er ifølge TV2 Bornholm 20 år.

Én er fængslet

En 26-årig mand sidder i forvejen fængslet i sagen. Han blev anholdt tirsdag aften på hospitalet, fordi han selv var kommet til skade. Dagen efter blev han fremstillet i grundlovsforhør, men det gjorde ikke offentligheden meget klogere.

Den fremstilling foregik for dobbeltlukkede døre, hvilket betyder, at offentligheden end ikke må kende den nøjagtige sigtelse mod den 26-årige. Han blev onsdag fængslet i fire uger.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu