ANNONCE

Mystisk sag om dødsfald skifter hænder

30. marts 2020 13:50 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Natten til lørdag blev en 24-årig mand fundet død i en lejlighed i Søborg. Det er dog ikke mere en sag for Københavns Vestegns Politi.

Natten til lørdag blev Københavns Vestegns Politi kaldt ud til en lejlighed i Søborg, hvor en 24-årig mand blev fundet død. Politiet har sidenhen givet udtryk for, at dødsfaldet betragtes som mistænkeligt.

Mandag er der sket endnu en opdatering i sagen, da den overgår fra Københavns Vestegns Politi til Københavns Politi, fremgår det af Københavns Politi på Twitter.

Artiklen fortsætter efter videoen

Overtager sagen

Det fremgik allerede af en udmelding fra Københavns Vestegns Politi lørdag den 28. marts 2020, at de samarbejdede med Københavns Politi i sagen.

Men fra mandag er det netop Københavns Politi, der fortsætter med efterforskningen af det mistænkelige dødsfald.

Det er på nuværende den eneste nye melding i sagen, da Københavns Politi ikke har yderligere kommentarer til efterforskningen.

Mulig sammenhæng

Københavns Vestegns Politi løftede lørdag sløret for, at der var en grund til samarbejdet med Københavns Politi. Der blev nemlig spekuleret i en mulig sammenhæng mellem to sager, der begge skete i weekenden.

Fredag aften blev der affyret skud på Gadelandet i Brønshøj, hvor en person blev ramt af skud. Det var en sag, som Københavns Politi efterforskede. Lørdag blev den 24-årige mand fundet død i en lejlighed på Tinghøjvej i Søborg, der på daværende tid var en sag for Københavns Vestegns Politi.

I en pressemeddelelse lød udmeldingen, at det ikke kunne udelukkes, at der var en sammenhæng mellem de to sager.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu