Mystiske overfald: Politiet jagter mand

23. marts 2019 11:52 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En ukendt gerningsmand har begået flere overfald.

Mystiske overfald: Politiet jagter mand
Politiet efterlyser en mand, der kan være psykisk syg. Foto: Colourbox

Der er netop nu en efterforskning igang, da Københavns Politi har modtaget fem anmeldelser om overfald, men muligvis endda seks anmeldelser, skriver Ekstra Bladet.

Fremgangsmåden er den samme hver evigt eneste gang. Der kommer en mand hen til offeret og spørger om noget på engelsk, inden han umotiveret begynder at overfalde ofrene. Og de mange overfald er ikke blot slag – andre har fået kastet sten efter sig.

De mange overfald skulle være sket over et par uger på Amager. Men politiet har et godt spor at gå efter. Manden kører nemlig på cykel, der har en grøn kasse bagpå.

Politiet oplyser, at vidneudsagn fortæller, at man regnes med at være omkring 40 år med østeuropæisk baggrund.

– Det er nogle grimme hændelser, hvor man tror, at man skal hjælpe en person, og så bliver man ramt af en sten. Det er uacceptabelt,  Og det vil vi selvfølgelig have sat en stopper for, siger efterforskningslederen til Ekstra Bladet.

Og en af de historier, der har vakt opsigt er historien om manden på cyklen, der lod en jernstang glide ud af ærmet. Og mens han cyklede slog han ud efter en mand, der gik tur med sin hund. Manden bliver ramt på skulderen, hvor han får store mærker.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu